KraussMaffei Group GmbH

KraussMaffei Group GmbH strana 3 z 3

KraussMaffei Group GmbH strana 3 z 3

Již od roku 1838 je německá značka KraussMaffei nositelem špičkové kvality. Mimo jiné vynikají stroje na zpracování reakčních litých směsí (RIM technologie),extruzní linky pro zpracování plastů a pryže a vstřikolisy. KraussMaffei nabízí stroje jak na zpracování standardních PUR systémů pro výrobu měkké, tvrdé i integrální pěny, tak pro zpracování materiálů s plnivy (např. skelná a karbonová vlákna, retardéry hoření a jiná aditiva). Z dalších materiálů jmenujme např. epoxidové pryskyřice, DCPD, materiály plněné cyklopentanem apod. Uplatnění technologií je především v automobilovém průmyslu, stavebnictví, elektro a v mnoha dalších odvětvích. Příklady strojů začínají u jednoduchých směšovacích strojů, převážně vysokotlakých, přes příslušenství jako jsou ovály, karusely, nosiče forem a formy, obráběcí centra a vysekávací stroje pro finalizaci výrobků, kompletní pultruzní linky, které tvoří pomyslný přechod k další významné technologii, a to extruzi. 

Extruzní linky nabízí KraussMaffei od samostatných extrudérů, případně koextrudérů, hlav, odtahů, chladicích van, pil, potiskovaček až po manipulační a balicí zařízení finálních výrobků. Těmito výrobky mohou být jak trubky různých druhů, tak i profily nebo desky. Takto zpracovávaných materiálů je celá škála, např. PVC, PE, PP, PC aj. 

Je toho na vás mnoho? Upřímně, je toho ještě daleko více, co vám může značka KraussMaffei nabídnout a pokud jste se v tom ztratili, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme. Od toho jsme tu.

Zobrazených 25-30 z celkově 30 záznamů.
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info